Vi søger fuldtids og deltids-medarbejdere, til en afvekslende hverdag, med interesse i at være med skabere på et stærkt hold og med mulighed for at sætte dit personlige præg på en nyopstartet vinbar og give vores gæster en fantastisk oplevelse.

Du deltager i planlægningen af både events og vinsmagninger samt udvikling af menukortet, som nytænkes 3 – 4 gange om året, efter sæson. Vi arbejder selvfølgelig med råvarer af høj kvalitet og vægter bæredygtighed og økologi højt.

Bliv et værdifuldt bidrag til det nybyggede kvarter, hvor vi ønsker at vores restaurant bliver en attraktiv nabo, der er med til at skabe et levende og varmt miljø. Vi er ambitiøse i alt hvad vi gør og har en positiv påvirkning på andre menneskers liv.

Din profil

For at blive en del af vores team, er det en fordel hvis du trives i et teamwork, med generøsitet, respekt og sparring med dygtige og sjove kollegaer.

Interesse for at være med til at udvikle og opstarte vinbarens køkken og menukort.

Engagement i at starte en forretning op fra bunden.

Vi tilbyder

En kreativ arbejdsplads i et velfungerende team, der arbejder godt og tæt sammen med øvrige afdelinger.

Et arbejde sammen med fagligt dygtige kollegaer og et arbejdsmiljø, hvor samarbejde og tillid vægtes højt.

 Ansættelsestidspunkt er efter aftale. Vi opfordrer alle på tværs at etnicitet, køn, alder og religion til at søge job hos os.

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt. Vi holer jobsamtaler løbende og bliver ved med at lede, til vi har den rigtige til jobbet.

Vi ser frem til at modtage dit CV på zbr@klase.dk

Læs mere om vores virksomhed på www.geppetto.dk

Vi glæder os til at møde dig

Team KLASE